Katalog nových knih
Knihy v katalogu jsou seřazeny sestupně podle data jejich vydání.
Reklama
Gastronomie
Denně aktualizované informace o dění na
knižním trhu a nově vydaných titulech
ZÁZNAMY V DATABÁZI JSOU ŘAZENY DLE DATA VYDÁNÍ
Síla přírodní fermentace – vázané vydání
Autor: Katz Ellix Sandor
Vydavatel: Alferia
Stran: 256
Vyšlo: 2020-11-16
Překlad:
Jak vaří šéfkuchaři. Všechno, co jste kdy chtěli vědět o vaření
Autor: Farrimond Stuart
Vydavatel: Slovart
Stran: 256
Vyšlo: 2020-11-11
Překlad:
Prahou za vínem
Autor: Vítková Radana
Vydavatel: Grada
Stran: 376
Vyšlo: 2020-11-06
Překlad:
Foodstyling
Autor: kolektiv
Vydavatel: CPress
Stran: 224
Vyšlo: 2020-11-05
Překlad:
Foodstyling
Autor: Kolektiv
Vydavatel: CPress
Stran: 224
Vyšlo: 2020-11-05
Překlad:
Ze zámoří do Čech
Autor: Černý Karel
Vydavatel: Academia
Stran: 512
Vyšlo: 2020-11-05
Překlad:
Cesta z těsta - České pečení pro celý rok
Autor: Burianová Petra
Vydavatel: CPRESS
Stran: 280
Vyšlo: 2020-11-02
Překlad:
Nejez blbě
Autor: Fourová Karolína
Vydavatel: Esence
Stran: 200
Vyšlo: 2020-10-22
Překlad:
Další špetka chuti. Každodenní odlehčení
Autor: Allinsonová Kate, ...
Vydavatel: Esence
Stran: 272
Vyšlo: 2020-10-22
Překlad: Pavcová Tereza
Tajné tipy našich babiček
Autor: Vrábková Helena
Vydavatel: Motto
Stran: 200
Vyšlo: 2020-10-15
Překlad:
Reklama
Doporučené tituly
no images were found
Reklama
Ankety
![Nahrávání ... Nahrávání ...](https://denik-knihy.cz/wp-content/plugins/wp-polls/images/loading.gif)
Reklama
Nakladatelé a distributoři
Vybíráte knihy raději podle
distributorů knih? Navštivte
SEKCI NAKLADATELÉ A DISTRIBUTOŘI.